W magazynie
Nowy produkt
Uwaga: ostatnie sztuki w magazynie!
Data dostępności towaru:
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 158 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 158 points które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,47 zł.
Agar-agar uzyskuje się z wodorostów. Jest to naturalna substancja roślinna zastępująca żelatynę. Jest od niej dużo zdrowsza i wydajniejsza, zawiera 80% błonnika. Nie ma koloru, smaku ani zapachu, nie psuje więc walorów przygotowywanych potraw.
Polecany jest dla wegetarian i wegan.
Wartości odżywcze w 100 g:
Specyfikacja:
Producent: | Naturalnie Zdrowe |
Kraj pochodzenia surowca: | Hiszpania, Włochy |
Waga netto: | 100 gram |
Sposób użycia: | Odmierzony proszek wsypać do naczynia z niewielką ilością zimnej wody (najlepiej poniżej 20 st. C). Moczyć 10-15 minut. Zawartość wlać do przygotowywanej potrawy w momencie, kiedy zaczyna wrzeć. Mieszać często. Proszek powinien rozpuścić się po 5 minutach. |
Skład: | 100% Agar agar |
Uwagi: | W zakładzie wykorzystywane są surowce zawierające: gluten, sezam, różne orzechy Data przydatności i numer partii towaru znajdują się na opakowaniu. Przechowywać szczelnie zamknięte w suchym i chłodnym miejscu. |
Producent:
NATURALNIE ZDROWE Barbara Bućko
05-420 Józefów, ul Matejki 4
Produkt nie zawiera | Alergenów, Alkoholu, Fluoru, Glutenu, Sztucznych barwników, Sztucznych konserwantów |
Pochodzenie marki | Kraje UE |
Produkt ekologiczny | NIE |
Waga netto (w gram) | 100 |