W magazynie
Nowy produkt
Uwaga: ostatnie sztuki w magazynie!
Data dostępności towaru:
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 73 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 73 points które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,22 zł.
Mieszanka do wypieku włoskiej focacci. Umożliwia przygotowanie miękkiego i puszystego tradycyjnego włoskiego pieczywa z dodatkiem suszonych pomidorów i rozmarynu. Sprawdzi się jako przekąska przed głównym daniem. Idealna do maczania w oliwie i occie balsamicznym.
Focaccia orkiszowa - przepis
Focaccia orkiszowa jest prosta w przygotowaniu i nawet totalni nowicjusze nie powinni mieć problemu z jej zrobieniem. Należy jednak pamiętać o czasie, jaki jest potrzebny do wyrośnięcia ciasta. Warto mieć to na uwadze i przygotowania rozpocząć odpowiednio wcześniej. W naszej autorskiej mieszance postanowiliśmy użyć mąki orkiszowej zamiast pszennej – taki zabieg sprawi, że pieczywo będzie bogatsze w składniki odżywcze.
Producent: | Naturalnie Zdrowe |
Kraj pochodzenia: | Polska |
Waga netto: | 500 gram |
Składniki: | mąka orkiszowa typ 500, słód jęczmienny, rozmaryn, suszone pomidory grys, sól |
Uwagi: | W zakładzie wykorzystywane są surowce zawierające: gluten, sezam, różne orzechy. Data przydatności i numer partii towaru znajdują się na opakowaniu. Przechowywać szczelnie zamknięte w suchym i chłodnym miejscu. Opakowanie może różnić się wyglądem w zależności od partii towaru. |
Producent:
NATURALNIE ZDROWE Barbara Bućko
05-420 Józefów, ul Matejki 4
Produkt nie zawiera | Sztucznych barwników, Sztucznych konserwantów |
Pochodzenie marki | Polska, Kraje UE |
Produkt ekologiczny | NIE |
Waga netto (w gram) | 500 |