W magazynie
Nowy produkt
Uwaga: ostatnie sztuki w magazynie!
Data dostępności towaru:
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 166 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 166 points które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,50 zł.
Mieszanka do wypieku chleba o niskiej zawartości węglowodanów. Polecana w szczególności w diecie ketogenicznej. Nie zawiera mąk zbożowych.
Tabela wartości odżywczych w 100 g:
Producent: | Naturalnie Zdrowe |
Kraj pochodzenia marki: | Polska |
Zawartość netto: | 350 gram |
Skład: | mąka sezamowa pełnoziarnista pełnotłusta, mąka słonecznikowa pełnoziarnista pełnotłusta, siemię lniane złote mielone, albumina z jaj w proszku, łuska babki jajowatej, glukono-delta-lakton, wodorowęglan sodu, sól, kwas cytrynowy, witamina C (kwas l-askorbinowy) |
Sposób spożycia: | 1. Przygotuj podłużną formę o długości 25 cm, wyłóż ją papierem do pieczenia i nastaw piekarnik na termoobieg bez dodatkowych grzałek na 200ºC. 2. Wsyp mieszankę do naczynia i dodaj 400 ml ciepłej wody. 3. Całość wymieszaj za pomocą łyżki lub miksera. 4. Przelej ciasto do przygotowanej wcześniej formy, wyrównaj łyżką do jednego poziomu i odstaw na 15 minut. 5. Po 15 minutach wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz 60 minut. 6. Po tym czasie wyjmij z piekarnika oraz z formy i przełóż do pełnego przestygnięcia na kratce. |
Uwagi: | W zakładzie wykorzystywane są surowce zawierające: gluten, sezam, różne orzechy. Data przydatności i numer partii towaru znajdują się na opakowaniu. Przechowywać szczelnie zamknięte w suchym i chłodnym miejscu. Opakowanie może różnić się wyglądem w zależności od partii towaru. |
Producent:
NATURALNIE ZDROWE Barbara Bućko
05-420 Józefów, ul Matejki 4
Pochodzenie marki | Polska, Kraje UE |
Produkt ekologiczny | NIE |
Waga netto (w gram) | 350 |