VIV-K451

    Vivio

    5902115102325

    Olej rycynowy 100 ml Vivio

    W magazynie

    Nowy produkt

    Uwaga: ostatnie sztuki w magazynie!

    8,89 zł

    Kupując teraz ten produkt otrzymasz 88 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 88 points które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,35 zł.


    Olej rycynowy, tzw. olej rącznikowy, to produkt roślinny, otrzymywany z nasion rącznika pospolitego. Jest bezbarwny i posiada gęstą konsystencję. Olejek rycynowy był już znany przed 4 tysiącami lat w Indiach i Egipcie. Zastosowanie oleju rycynowego jest bardzo wszechstronne. Sprawdza się jako składnik wielu odżywek do przesuszonych i zniszczonych włosów oraz paznokci. Bardzo dobrze się wchłania, dzięki temu jest uznanym składnikiem przy produkcji kremów, balsamów oraz innych produktów do pielęgnacji ciała. Olej rycynowy jest jednym z bardziej błyszczących olejów pochodzenia roślinnego, dlatego często dodawany jest do pomadek i błyszczyków. Kremom nadaje on śnieżnobiałą barwę, a mydłom delikatność. Polecany jest do zabiegów pielęgnacyjnych na brwi, rzęsy, włosy, paznokcie i dłonie. Olej rycynowy do produkt, po który chętnie sięgały nasze babcie chcąc poprawić wygląd swoich włosów, zwłaszcza przesuszonych i łamliwych. 


    Specyfikacja:

    Producent:Vivio
    Kraj pochodzenia:Indie
    Pojemność netto:100 ml
    Skład:Ricinus communis (castor) seed oil
    Dla kogoDla kobiet, Dla mężczyzn
    Pojemność (zakres)0 - 250 ml
    Rodzaj kosmetykuBez spłukiwania
    Rodzaj włosówCienkie i osłabione, Zniszczone
    Rodzaj cery / skóryNormalna, Wrażliwa, Sucha
    Produkt nie zawieraAlergenów, Alkoholu, Fluoru, Parabenów, Parafiny, PEG'ów, Silikonów, SLS / SLES, Sztucznych barwników, Sztucznych konserwantów
    PochodzenieAzja

    Opinie

    Na razie nie dodano żadnej recenzji.

    Napisz opinię

    Olej rycynowy 100 ml Vivio

    Olej rycynowy 100 ml Vivio

    Ma wszechstronne zastosowanie.

    Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

    12 innych produktów w tej samej kategorii: