W magazynie
Nowy produkt
Uwaga: ostatnie sztuki w magazynie!
Data dostępności towaru:
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 217 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 217 points które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,65 zł.
Cukier kokosowy pozyskiwany jest z soku wydzielanego przez kwiatostany palmy kokosowej wyrastające bezpośrednio z orzecha kokosowego. Po odparowaniu wody pozostaje cukier. Jego aromat i smak jest niewątpliwie dużym atutem. Oprócz walorów smakowych wyróżnia się dobroczynnymi właściwościami zdrowotnymi. Posiada niższy indeks glikemiczny niż biały cukier. Jest bogaty w enzymy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały.
Wartość odżywcza produktu | W 100 g | W porcji 10 g | %RWS* w 10 g |
Wartość energetyczna | 1598 kJ/ 382 kcal | 160 kJ/38 kcal | 2 % |
Tłuszcz -w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g 0,4 g | 0,04 g 0,04 g | < 1 % < 1 % |
Węglowodany -w tym cukry | 93,4 g 91,5 g | 9,34 g 9,15 g | 4 % 10 % |
Błonnik | 1,9 g | 0,19 g | - |
Białko | 1,1 g | 0,11 g | < 1 % |
Sól | 0 g | 0 g | 0 % |
Producent: | Targroch |
Kraj pochodzenia: | Indonezia |
Waga netto: | 1000 gram |
Skład: | cukier kokosowy drobnoziarnisty |
Uwagi: | Informacja o alergenach – W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców. Przechowywanie: Przechowywać w miejscu suchym w szczelnie zamkniętym opakowaniu. |
Produkt nie zawiera | Sztucznych barwników, Sztucznych konserwantów |
Pochodzenie marki | Azja |
Produkt ekologiczny | NIE |
Waga netto (w gram) | 1000 |